FHD, Future Human Development Aktiebolag

Kronobergs län

Information

I Lessebo finns det ett Aktiebolag som heter FHD, Future Human Development Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar FHD, Future Human Development Aktiebolag i Kronobergs län. Lessebo är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1992-12-16 så har FHD, Future Human Development Aktiebolag varit registrerat. Idag är FHD, Future Human Development Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Lessebo.

Vill man komma i kontakt med FHD, Future Human Development Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kungsg. 54, 244 62, Furulund. Vi ni istället prata med FHD, Future Human Development Aktiebolag så kan ni göra det på 0478-40167.

Bolaget skall bedriva utbildning och utveckling av människor, företag och organisationer, renovering av gamla möbler samt handel med värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hörnlund, Jan Erik som är född 1955 och har titeln Likvidator, Engström, Lars Gunnar Harald som är född 1957 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Syd AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

FHD, Future Human Development Aktiebolag har 556458-5411 som sitt organisationsnummer.