Lennart Ottosson Bygg & Fastighets Aktiebolag

Kronobergs län

Information

I Kronobergs län så finns Lennart Ottosson Bygg & Fastighets Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Lessebo här finns det många olika Aktiebolag. Lennart Ottosson Bygg & Fastighets Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kronobergs län. Lessebo jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Kronobergs län gör att företag trivs där.

Lennart Ottosson Bygg & Fastighets Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556470-9839.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0470-749100 alternativt besöka eller skicka post till Lennart Ottosson Bygg & Fastighets Aktiebolag på följande adress S. Järnvägsg. 5, 352 34, Växjö.

Lennart Ottosson Bygg & Fastighets Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan -0001-11-30.

I Lennart Ottosson Bygg & Fastighets Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Ottosson, Karl Gustav Lennart som är född 1976 och har titeln Suppleant , , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva bygg- och fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.