Ljusglimten i Kalmar Aktiebolag

Kronobergs län

Information

556472-9647 är organisationsnummer för företaget Ljusglimten i Kalmar Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ljusglimten i Kalmar Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lessebo som är den kommunen som Ljusglimten i Kalmar Aktiebolag finns i.

Ljusglimten i Kalmar Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-09-21 och det finns flera företag i Kronobergs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ljusglimten i Kalmar Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Ljusglimten i Kalmar Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lessebo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ljusglimten i Kalmar Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ljusglimten i Kalmar Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0480-20888 eller genom brev på följande adress:
Larmg. 36, 392 32, Kalmar

Bolaget skall bedriva försäljning av armaturer och möbler samt äga och förvalta värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ljusglimten i Kalmar Aktiebolag och det är Olsson, Lars Göran Magnus som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ebba Birgitta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Eriksson, Per Göran som är född 1965 och har titeln Revisor, Sporrong, Carl Håkan som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Sporrong & Eriksson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,