LT Macken AB

Kronobergs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lessebo och LT Macken AB är ett av dem. Kronobergs län är ett stort län där det finns många bolag där och LT Macken AB är ett av dem. Statusen för LT Macken AB är att Bolaget är aktivt.

LT Macken AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-02-03. Det finns flera olika bolag i Kronobergs län som är ett stort län. Lessebo där bolaget finns i jobbar för att bolag som LT Macken AB ska trivas.

LT Macken AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lessebo så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av petroleum-produkter, kiosk sortiment, reparationsverkstad för fordon, redovisningsservice och med förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LT Macken AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är LT Macken AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lessebo.

Vill man komma i kontakt med LT Macken AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0478-50550.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med LT Macken AB är Pitkänen, Tapani Antero som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Lone som är född 1957 och har titeln Suppleant, Delborn, Hans Carl Patrik som är född 1949 och har titeln Revisor, Ahlberg, Lena Charlotte Marie som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Padelco AB som är född och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor.

LT Macken AB har 556482-4083 som sitt organisationsnummer.