Fröjds Taxi Aktiebolag

Kronobergs län

Information

556486-3099 är organisationsnummer för företaget Fröjds Taxi Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fröjds Taxi Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lessebo som är den kommunen som Fröjds Taxi Aktiebolag finns i.

Fröjds Taxi Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-04-27 och det finns flera företag i Kronobergs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fröjds Taxi Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Fröjds Taxi Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lessebo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fröjds Taxi Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Fröjds Taxi Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0478-10300 eller genom brev på följande adress:
Storg. 35, 360 50, Lessebo

Bolaget skall bedriva taxirörelse och idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fröjds Taxi Aktiebolag och det är Fröjd, Sven-Olof Christer som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Fröjd, Siv Inger Birgitta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Sterner, Jan Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,