Hälsoservice i Hovmantorp Aktiebolag

Kronobergs län

Information

I Lessebo finns det ett Aktiebolag som heter Hälsoservice i Hovmantorp Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Hälsoservice i Hovmantorp Aktiebolag i Kronobergs län. Lessebo är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Hälsoservice i Hovmantorp Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Kronobergs län.

Sedan 1996-01-29 så har Hälsoservice i Hovmantorp Aktiebolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Hälsoservice i Hovmantorp Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Lessebo.

Vill man komma i kontakt med Hälsoservice i Hovmantorp Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Wergels v. 5, 360 51, Hovmantorp. Vi ni istället prata med Hälsoservice i Hovmantorp Aktiebolag så kan ni göra det på 0478-40333.

Bolaget skall bedriva sjukgymnastik, kursverksamhet avseende stress och avspänning och dyl., försäljning av hälsokost, naturmedel och sjukvårdsprodukter samt arrangera rekreationsresor.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Kopeczky, Susanna som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kopeczky, Thomas Ernest Nicolaus som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Kopeczky, Nathalie som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Svensson, Carl Martin Christian som är född 1975 och har titeln Revisor, Davidsson, Jan Håkan Urban som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorDeloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Kopeczky, Susanna -Kopeczky, Thomas Ernest Nicolaus .

Hälsoservice i Hovmantorp Aktiebolag har 556528-9443 som sitt organisationsnummer.