Condico Miljöprodukter i Lessebo Aktiebolag

Kronobergs län

Information

Condico Miljöprodukter i Lessebo Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Lessebo. Det är nämligen den kommunen som Condico Miljöprodukter i Lessebo Aktiebolag finns i och den tillhör även Kronobergs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Condico Miljöprodukter i Lessebo Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Condico Miljöprodukter i Lessebo Aktiebolag som idag finns i Kronobergs län har varit registrerat sedan 1996-08-14. Men sedan 1996-01-01 så har Condico Miljöprodukter i Lessebo Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Storg. 90, 360 50, Lessebo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Condico Miljöprodukter i Lessebo Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0478-10020.

Lessebo arbetar för att verksamheter som Condico Miljöprodukter i Lessebo Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Condico Miljöprodukter i Lessebo Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Kronobergs län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av kemisk tekniska miljöprodukter, livsmedel samt lagerhantering av ovanstående produkter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Condico Miljöprodukter i Lessebo Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Johansson, Karl Göran Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Condico Miljöprodukter i Lessebo Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Karl Göran som är född 1948 och har titeln VD, Johansson, Karl Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Diesner, Eva Lise-Lott som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Diesner, Carl Johan Roger som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Diesner, Sten Peter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Gummesson, Bo Roger som är född 1957 och har titeln Revisor.Månsson, Bengt-Ola Håkan som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Condico Miljöprodukter i Lessebo Aktiebolag är 556533-2177.