Digital Engineering Process Sweden AB

Kronobergs län

Information

I Lessebo finns det ett Aktiebolag som heter Digital Engineering Process Sweden AB. Det finns flera bolag som liknar Digital Engineering Process Sweden AB i Kronobergs län. Lessebo är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Digital Engineering Process Sweden AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Kronobergs län.

Sedan 1996-10-10 så har Digital Engineering Process Sweden AB varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Digital Engineering Process Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Lessebo.

Vill man komma i kontakt med Digital Engineering Process Sweden AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Järnvägsg. 20, 360 51, Hovmantorp. Vi ni istället prata med Digital Engineering Process Sweden AB så kan ni göra det på 0478-42008.

Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av elektronik- och datorbaserade mät- och informationssystem ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Åström, Sören Hjalmar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Åström, Gertrud Märta Helén som är född 1947 och har titeln Suppleant, Ihrén, Hans Erik Gunnar som är född 1955 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Syd AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Åström, Gertrud Märta Helén -Åström, Sören Hjalmar .

Digital Engineering Process Sweden AB har 556534-8603 som sitt organisationsnummer.