Ormeshaga Country AB

Kronobergs län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att arrangera tematurism och SPA-verksamhet bestpende av ansikts- och kroppsbehandling, förvaltning av fastigehter och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ormeshaga Country AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lessebo så är Ormeshaga Country AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kronobergs län så finns det ännu fler.

Lessebo arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lessebo och i Kronobergs län. Redan 1997-03-20 så skapades Ormeshaga Country AB och företaget är har F-skattsedel Ormeshaga Country AB har haft det sedan 1998-01-01.

Ormeshaga Country AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556540-7060 är organisationsnummret för företaget som finns i Lessebo.

Just nu är Ormeshaga Country AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Kronobergs län

Vill ni komma i kontakt med Ormeshaga Country AB så går det att nå dem via telefon på 0478-40940 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ormeshaga Country AB är Hansen Fure, Johnny Bengt Christian som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansen Fure, Elin Sylvia Anita som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen Fure, Marcus Johnny som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Löwenadler, Lars Tomas som är född 1947 och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor, .