Turistcenter i Småland AB

Kronobergs län

Information

Turistcenter i Småland AB är ett av många bolag som finns i Lessebo. Det är nämligen den kommunen som Turistcenter i Småland AB finns i och den tillhör även Kronobergs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Turistcenter i Småland AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1998-01-01.

Turistcenter i Småland AB som idag finns i Kronobergs län har varit registrerat sedan 1998-02-20. Men sedan 1998-01-01 så har Turistcenter i Småland AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Korrö, 360 24, Linneryd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Turistcenter i Småland AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0470-34249.

Lessebo arbetar för att bolag som Turistcenter i Småland AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Turistcenter i Småland AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Kronobergs län.

Bolaget skall bedriva turistverksamhet, fastighetsförvaltning samt konsultverksamhet inom informationssektorn jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Turistcenter i Småland AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Turistcenter i Småland AB och det är följande personer, Abrahamsson, Åsa Ingela Anita som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Abrahamsson, Ola som är född 1956 och har titeln Suppleant, Sterner, Jan Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Turistcenter i Småland AB är 556553-0028.