Affes Flis & Ask - Transport Lessebo AB

Kronobergs län

Information

556620-1520 är organisationsnummer för företaget Affes Flis & Ask - Transport Lessebo AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Affes Flis & Ask - Transport Lessebo AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lessebo som är den kommunen som Affes Flis & Ask - Transport Lessebo AB finns i.

Affes Flis & Ask - Transport Lessebo AB har varit registrerat sedan 2002-01-10 och det finns flera företag i Kronobergs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-02-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Affes Flis & Ask - Transport Lessebo AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-02-04.

Affes Flis & Ask - Transport Lessebo AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lessebo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Affes Flis & Ask - Transport Lessebo AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Affes Flis & Ask - Transport Lessebo AB så kan ni göra det på telefon genom 0478-31346 eller genom brev på följande adress:
Månadsv. 3, 360 50, Lessebo

Bolagets verksamhet skall vara åkeri.

Det finns olika personer som har en koppling med Affes Flis & Ask - Transport Lessebo AB och det är Nilsson, Alf Bengt som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Lisbeth Camilla som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Stefan Robert som är född 1974 och har titeln Suppleant, Blixt, Lars Jörgen som är född 1976 och har titeln Revisor, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor,