EAAB Lego AB

Kronobergs län

Information

EAAB Lego AB hittar ni ett Kronobergs län som inte är som andra län. I Kronobergs län hittar ni Lessebo som är den kommunen där EAAB Lego AB finns. I Lessebo så finns det många olika Aktiebolag och i Kronobergs län så finns det ännu fler Aktiebolag. EAAB Lego AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket EAAB Lego AB har haft sedan 2002-08-29. EAAB Lego AB har funnits sedan och 2002-08-29 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till EAAB Lego AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fabriksg. 7, 360 51, Hovmantorp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0478-47580.

Lessebo arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kronobergs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är EAAB Lego AB Privat, ej börsnoterat.

EAAB Lego AB har idag 556629-5670 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lorensson, Kjell Karl-Gustav -Lorensson, Siv Lainet är den som för stunden ansvarar för EAAB Lego AB

Bolaget skall bedriva handel med aluminium och mekanisk bearbetning, samt försäljning och export av hithörande prodkuter ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

I EAAB Lego AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lorensson, Kjell Karl-Gustav som är född 1951 och har titeln VD, Lorensson, Kjell Karl-Gustav som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lorensson, Gustav Olof Joakim som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Lorensson, Siv Lainet som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Lars Gunnar Harald som är född 1957 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Syd AB som är född och har titeln Revisor.