Lena Holmqvist AB

Kronobergs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lessebo och Lena Holmqvist AB är ett av dem. Kronobergs län är ett stort län där det finns många bolag där och Lena Holmqvist AB är ett av dem. Statusen för Lena Holmqvist AB är att Bolaget är aktivt.

Lena Holmqvist AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-10-12. Det finns flera olika bolag i Kronobergs län som är ett stort län. Lessebo där bolaget finns i jobbar för att bolag som Lena Holmqvist AB ska trivas.

Lena Holmqvist AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-09. I Lessebo så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva detaljhandel inom livsmedelsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lena Holmqvist AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-09.

Idag är Lena Holmqvist AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lessebo.

Vill man komma i kontakt med Lena Holmqvist AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0478-20022.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Lena Holmqvist AB är Holmqvist, Lena Margareta som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Grünwald, Alf Johnny Milton som är född 1947 och har titeln Suppleant, Jönsson, Mats Roger Ingmund som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Sydost AB som är född och har titeln Revisor, .

Lena Holmqvist AB har 556668-2091 som sitt organisationsnummer.