Henrik Svensson Snickeri & Bygg i Hovmantorp AB

Kronobergs län

Information

I Lessebo finns det ett Aktiebolag som heter Henrik Svensson Snickeri & Bygg i Hovmantorp AB. Det finns flera bolag som liknar Henrik Svensson Snickeri & Bygg i Hovmantorp AB i Kronobergs län. Lessebo är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Henrik Svensson Snickeri & Bygg i Hovmantorp AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan -0001-11-30 och det finns flera bolag som är det i Kronobergs län.

Sedan 2004-12-09 så har Henrik Svensson Snickeri & Bygg i Hovmantorp AB varit registrerat och sedan 2005-05-07 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Henrik Svensson Snickeri & Bygg i Hovmantorp AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Lessebo.

Vill man komma i kontakt med Henrik Svensson Snickeri & Bygg i Hovmantorp AB så kan man gör det genom att posta ett brev till JÄRNVÄGSGATAN 16, 360 51, Hovmantorp. Vi ni istället prata med Henrik Svensson Snickeri & Bygg i Hovmantorp AB så kan ni göra det på 0470-22644.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva byggverksamhet, äga och förvalta fastigheter samt värdepappershandel jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Svensson, Henrik Gustav som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Rolf Thomas som är född 1948 och har titeln Suppleant, Norinder, Rickard Lars Magnus som är född 1971 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Syd AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Henrik Svensson Snickeri & Bygg i Hovmantorp AB har 556672-0180 som sitt organisationsnummer.