Form & Design i Kosta AB

Kronobergs län

Information

Form & Design i Kosta AB är ett av många verksamheter som finns i Lessebo. Det är nämligen den kommunen som Form & Design i Kosta AB finns i och den tillhör även Kronobergs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Form & Design i Kosta AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-11-24.

Form & Design i Kosta AB som idag finns i Kronobergs län har varit registrerat sedan 2005-09-28.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till FLYGSFORSVÄGEN 2, 380 40, Orrefors. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Form & Design i Kosta AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0708-998095.

Lessebo arbetar för att verksamheter som Form & Design i Kosta AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Form & Design i Kosta AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Kronobergs län.

Bolaget skall bedriva handel med present- och profilprodukter såsom textil-, gåvo- och hushållsprodukter samt bedriva handel med textil-, gåvo- och hushållsprodukter för vidareförsäljning till detaljhandeln ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Form & Design i Kosta AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Form & Design i Kosta AB och det är följande personer, Jansson, Ulf Torsten som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Lars Göran som är född 1964 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Kullman, Ingvar Carl-Axel som är född 1950 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Form & Design i Kosta AB är 556686-5811.