RedovisningsCenter i Kosta AB

Kronobergs län

Information

556712-1206 är organisationsnummer för verksamheten RedovisningsCenter i Kosta AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RedovisningsCenter i Kosta AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lessebo som är den kommunen som RedovisningsCenter i Kosta AB finns i.

RedovisningsCenter i Kosta AB har varit registrerat sedan 2006-10-02 och det finns flera verksamheter i Kronobergs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-10-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för RedovisningsCenter i Kosta AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-26.

RedovisningsCenter i Kosta AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lessebo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för RedovisningsCenter i Kosta AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med RedovisningsCenter i Kosta AB så kan ni göra det på telefon genom 0478-50810 eller genom brev på följande adress:
Edav. 9, 360 52, Kosta

Bolaget skall bedriva redovisningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med RedovisningsCenter i Kosta AB och det är Fransson, Patrick Mats Åke som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Anderskou, Elisabeth som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Peter Stig Erik som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Norinder, Rickard Lars Magnus som är född 1971 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Syd AB som är född och har titeln Revisor,