Brandskyddskontrollanterna i Småland AB

Kronobergs län

Information

556719-9012 är organisationsnummer för företaget Brandskyddskontrollanterna i Småland AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Brandskyddskontrollanterna i Småland AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lessebo som är den kommunen som Brandskyddskontrollanterna i Småland AB finns i.

Brandskyddskontrollanterna i Småland AB har varit registrerat sedan 2007-01-10 och det finns flera företag i Kronobergs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Brandskyddskontrollanterna i Småland AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-28.

Brandskyddskontrollanterna i Småland AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lessebo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Brandskyddskontrollanterna i Småland AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Brandskyddskontrollanterna i Småland AB så kan ni göra det på telefon genom 0478-20141 eller genom brev på följande adress:
Storg. 21, 360 53, Skruv

Föremålet för bolagets verksamhet är att utföra brandskyddskontroller och ventilationsrensningar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Brandskyddskontrollanterna i Småland AB och det är Eckerlo, Fredrik Christian som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Laila Regina Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Sjödahl, Nils Arne Magnus som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,