DT Blästring i Lessebo AB

Kronobergs län

Information

556724-5179 är organisationsnummer för verksamheten DT Blästring i Lessebo AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som DT Blästring i Lessebo AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lessebo som är den kommunen som DT Blästring i Lessebo AB finns i.

DT Blästring i Lessebo AB har varit registrerat sedan 2007-02-23 och det finns flera verksamheter i Kronobergs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för DT Blästring i Lessebo AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-28.

DT Blästring i Lessebo AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lessebo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för DT Blästring i Lessebo AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med DT Blästring i Lessebo AB så kan ni göra det på telefon genom 076-8380562 eller genom brev på följande adress:
Fiskareg. 6, 360 50, Lessebo

Bolaget ska bedriva blästringsarbeten jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med DT Blästring i Lessebo AB och det är Sjöstrand, Thomas Bengt Daniel som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Hårsén, Karl Hans-Jörgen som är född 1958 och har titeln Suppleant, Blixt, Lars Jörgen som är född 1976 och har titeln Revisor, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor,