Touch Coating Lessebo AB

Kronobergs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lessebo och Touch Coating Lessebo AB är ett av dem. Kronobergs län är ett stort län där det finns många företag där och Touch Coating Lessebo AB är ett av dem. Statusen för Touch Coating Lessebo AB är att Bolaget är aktivt.

Touch Coating Lessebo AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-07-03. Det finns flera olika företag i Kronobergs län som är ett stort län. Lessebo där företaget finns i jobbar för att företag som Touch Coating Lessebo AB ska trivas.

Touch Coating Lessebo AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-25. I Lessebo så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva industrilackering, annan ytbehandling och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Touch Coating Lessebo AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-01.

Idag är Touch Coating Lessebo AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lessebo.

Vill man komma i kontakt med Touch Coating Lessebo AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0492-10121.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Martinsson, Lars-Gunnar Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Touch Coating Lessebo AB är Martinsson, Lars-Gunnar som är född 1958 och har titeln VD, Martinsson, Lars-Gunnar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg, Ulf Börje som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Torstensson, Ulf Rune Ivar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjelkemyr, Lars-Erik Helmer som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Touch Coating Lessebo AB har 556734-0947 som sitt organisationsnummer.