ADS AdministrationsService

Kronobergs län

Information

570906-XXXX är organisationsnummer för verksamheten ADS AdministrationsService. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ADS AdministrationsService är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lessebo som är den kommunen som ADS AdministrationsService finns i.

ADS AdministrationsService har varit registrerat sedan 2005-08-23 och det finns flera verksamheter i Kronobergs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för ADS AdministrationsService så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-15.

ADS AdministrationsService är och det finns flera verksamheter i Lessebo som också är .

Firmatecknare för ADS AdministrationsService är följande:

Vill ni komma i kontakt med ADS AdministrationsService så kan ni göra det på telefon genom 0478-41482 eller genom brev på följande adress:

Utföra bokförings- och administrativa tjänster hemma och ute på företag.

Det finns olika personer som har en koppling med ADS AdministrationsService och det är Wideklint, Helene Elisabet som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,