Lindborg Motorsport

Kronobergs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lessebo och Lindborg Motorsport är ett av dem. Kronobergs län är ett stort län där det finns många bolag där och Lindborg Motorsport är ett av dem. Statusen för Lindborg Motorsport är att Bolaget är aktivt.

Lindborg Motorsport är ett Enskild firma och skapades 1999-02-26. Det finns flera olika bolag i Kronobergs län som är ett stort län. Lessebo där bolaget finns i jobbar för att bolag som Lindborg Motorsport ska trivas.

Lindborg Motorsport är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Lessebo så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av material samt utbildning och konsulttjänster omkring motorsport. Arrangera aktivitetsdagar för företag. Tävlingsverksamhet inom motorsport. Deltagande i mässor och utställningar inom motorsport.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lindborg Motorsport är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Lindborg Motorsport och det finns flera bolag som är det idag i Lessebo.

Vill man komma i kontakt med Lindborg Motorsport så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0478-19024.

.

De som är på något sätt har med Lindborg Motorsport är Thorn Nordmark, Ingrid Birgitta E som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lindborg Motorsport har 570912-XXXX som sitt organisationsnummer.