Gransholms Form och Färg

Kronobergs län

Information

590326-XXXX är organisationsnummer för företaget Gransholms Form och Färg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gransholms Form och Färg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lessebo som är den kommunen som Gransholms Form och Färg finns i.

Gransholms Form och Färg har varit registrerat sedan 1990-07-16 och det finns flera företag i Kronobergs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gransholms Form och Färg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Gransholms Form och Färg är och det finns flera bolag i Lessebo som också är .

Firmatecknare för Gransholms Form och Färg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gransholms Form och Färg så kan ni göra det på telefon genom 0478-50196 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av målat glas, keramik, tavlor och skulpturer.

Det finns olika personer som har en koppling med Gransholms Form och Färg och det är Engman, Lena Birgitta som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,